25 Mayıs 2016 Çarşamba

Anketlio Sık Sorulan Sorular

 Anketlio Sık Sorulan Sorular
 Anketlio Üyelik Ücretsiz mi
Ücretsiz üye olarak hemen anketlemeye başlarsınız ve hemen kazanırsınız. Gold Üyelik seçeneğimiz de mevcuttur.
Ne kadar kazanabilirim?
Ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız ve biz buna bir sınır koymayız. Her anket mutlaka kazandırıyor. Ancak her anketin kazanımı farklıdır. Bazı anketler 10 TL'ye kadar nakit para kazandırabilirken, sadece indirim kuponu, hediye çeki, hediye ürün, çekiliş hakkı kazandıran anketler de yayınlanabiliyor. Sonuç olarak her anket size mutlaka birşeyler kazandırır. Bu çoğunlukla nakit paradır.
Kaç anket doldurabilirim?
Sizin profilinize uygun anketler panelinizde yayınlanır. Profilinize göre her gün olabileceği gibi arada bir de yayınlanabilir. Dilediğiniz anketleri doldurabilirsiniz.
Kazançlarımı nasıl alabilirim?
Her ayın 20 si ile 25 i arasında bir önceki ayın kazançları banka hesabınıza yatırılır. Kazancınızdan kaynağında yasal kesinti olan %20 stopaj kesintisi yapılmaktadır. En az ödeme limiti 50 TL'dir. 50 TL altındaki kazançlarınız bir sonraki aya devredilir. 3 ay içinde 50 TL üzerine çıkmayan kazançlarınız indirim kuponu ya da hediye çekine dönüştürülür.
Bir işyerinde sigortalı olarak çalışmaktayım. Anketlio ile çalışıp kazanç elde edebilir miyim?
Evet. Bir başka işte çalışmaya devam ederken de anketleyebilirsiniz. Bunun için ayrıca bir şirket kurmanıza, fatura kesmenize, banka, maliye, muhasebe ve diğer bürokratik işlemlerle uğraşmanıza gerek yoktur. Ödenmesi gereken vergiyi stopaj usulü sizin adınıza vergi dairesine yatırmaktayız. Bu yüzden kazançlarınız tamamen yasaldır. Bireysel olarak herhangi bir vergi sorunu yaşamadan Anketlio ile kazanç sağlayabilirsiniz.
 
  Ücretsiz Üye Ol
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder